X
Elfelejtett jelszó

Felhasználónév

X
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

X
Keresés

Keresett kifejezés

login
MAGUNKRÓL HÍREK SZOLGÁLTATÁSOK KISOKOS ÜGYFÉLKAPU KAPCSOLAT LETÖLTÉS
}

Híreink

Témakör:

Cégbemutató

2006.11.09.


A vállalkozások többsége napjainkra eljutott abba a stáduimba, hogy az egyszerű könyvelés helyett egy széleskörű, mindenre kiterjedő adó és üzletviteli tanácsadást szeretne kapni a napi könyvelési munka mellett. Természetes igény ez hiszen a gazdasági fejlődés napjainkban megköveteli ezt a típusú gondolkodást és szemléletet.

Az AstraConto alapítója 13 éves adóhatósági gyakorlattal rendelkezik így az ott megszerzett tapasztalatával is segíti a vállalkozások életét a könyvelésben és az adótanácsadásban.

Az Astra Conto ezt a komplex szolgáltatási igényt szem előtt tartva alakult, hogy segítséget nyújtson a vállalkozások számára a számviteli és adózási jogszabályok között eligazodni szem előtt tartva az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatát. Szeretnénk ügyfeleinknek megmutatni azt az utat, amely a jogszabályok betartásán alapul de ugyanakkor segít kihasználni a törvények nyújtotta lehetőségeket.

Ezt a szemléletünket az ügyfeleink számára pontos-precíz könyveléssel a számviteli és az adótörvények rugalmas alkalmazásával tudjuk elérni. A vállalkozások életében rendkívül fontos esemény az adóellenőrzés eljövetele. Annak érdekében, hogy az ellenőrzés során ne érje meglepetés ügyfeleinket az ügyvezetéssel való folyamatos kapcsolattartás mellett - a napi munka során - az adóhatóság elvárásai alapján alakítjuk ki a számviteli-adózási és az ahhoz kapcsolódó dokumentációs rendszert. Az így vezetett vállalkozások adó-ellenőrzéseinek kimenetele nagy mértékben tervezhető válik és ezáltal kisebb kockázatot rejt magában.

A nemzetközi tulajdonú vállalkozások számára könyvelés és beszámoló készítése az IFRS szabályai szerint!

Ügyfeleink számunkra a legfontosabbak ezért mi odafigyelünk rájuk! Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen. Az Astra Conto-nál a könyvelési információ nem esik áldozatául annak, hogy a könyvelés ténylegesen távolabb került az ügyvezetéstől.

Azért, hogy ügyfeleink mindig tájékozottak legyenek cégük pénzügyi helyzetéről bevezettük a saját ügyfél tájékoztató rendszerünket. Minden olyan ügyfelünk aki minket bíz meg a könyvelési és adózási feladatainak ellátásával létrehozunk számára egy saját adatbázist, amelyben a legfontosabb könyvelési adatait helyezzük el. Ez az adatbázist interneten érhető el, amelyhez minden ügyfelünk a biztonságos adatkezelés miatt egy belépési kódot kap, amellyel csak saját cégének az adatait tudja lekérdezni.

A ügyféltájékoztatás másik eleme a folyamatos hírlevelünk, amelyben a legújabb adó és közeteher változásokról tájékoztatjuk ügyfeleinket. Hírlevelünket minden a könyvelést megrendelő ügyfelünk ingyenesen megkapja mások negyedéves előfizetési díj ellenében juthatnak hozzá.

Úgy véljük ha mi jól végezzük a munkánkat akkor azzal hozzá járulunk partnereink sikeréhez is!

kommentek: 1 db
Hozzászólok

Kommentek

#1 | 2021.02.21. 01:14:45

yuLizp https://writemyessayforme.web.fc2.com#write